Naprapatbussen är en nytänkande, etablerad verksamhet som i första hand vänder sig till företag.

Vi är ensamma på marknaden med att komma ut på arbetsplatsen med en hel naprapatpraktik. 

Bussen är fullt utrustad med allt som behövs för en naprapatbehandling.

 

Men du, vi finns på en fast klinikadress också. Utifall att...


NYHETER

Tisdag 18 juni

NYHETSBREV JUNI

Beachvolleysäsongen är i full gång och vi tycker det är hög tid att våra sponsrade spelare får ordet så ni kan lära känna dom lite bättre! Först ut är fantastiska Tadva Yoken. Trevlig läsning och GLAD MIDSOMMAR!

Måndag 3 juni

LINDA SJUKSKRIVEN

En olycka kommer ju aldrig lämpligt men sämre tajming än så här kan man knappast pricka in. Inte mycket att göra dock och pga en cykelolycka är Linda sjukskriven med handen i gips fram till den 4 juli. Som tur är finns andra naprapater på kliniken och vikarier i bussen. Boka tid till kliniken gör du lättast på www.minnaprapatklinik.se

Fredag 1 mars

KLINIKEN BLIR MIN NAPRAPATKLINIK

Idag slår vi oss samman med Min Naprapatklinik vilket innebär att kliniken får lite ny kostym. Främsta anledningen till detta är att vi vill satsa mer på bussverksamheten och därmed blir fler om ansvaret för klinikverksamheten. Vi kommer såklart finnas kvar på Odengatan men får dessutom en massa nya härliga kollegor med fler kliniker att ta emot dig på när bussen inte rullar in på just din arbetsplats. Grymt va?

Bokar tid gör du som vanligt här eller via hemsidan.
Välkommen!


FÖRETAG

EN FULLT UTRUSTAD NAPRAPATKLINIK - DIREKT TILL ER ARBETSPLATS!

Naprapatbussen Sverige AB erbjuder företag en helhetslösning inom friskvård. Vi besöker arbetsplatsen på avtalad tid och jobbar i förebyggande syfte vid till exempel stelhet och muskelspänningar och/eller vid akuta symtom såsom ryggskott, ischias, nackspärr, huvudvärk och musarm.

Varje åtgärd som läggs på personalens välbefinnande är en lönsam investering. Ett stort hot mot hälsan idag är stillasittande, monotona och/eller oergonomiska arbeten som utsätter kroppen för slitage och felbelastning.

 

Naprapatbussen Sverige AB erbjuder tids- och kostnadseffektiv miljövänlig friskvård direkt på arbetsplatsen. Eftersom behandlingen sker direkt på plats blir restiden obefintlig och personalens frånvaro inskränker sig till överenskommen behandlingstid (normalt 30 minuter). Ni slipper dessutom ha ett rum till förfogande för naprapaten, vilket ofta är ett problem i små kontorslokaler eller i trånga bodetableringar på byggarbetsplatser. Det enda vi behöver är en liten uppställningsplats samt tillgång till el. 


PÅGÅENDE SAMARBETEN

 

IDROTT & EVENT

MED KROPP OCH SJÄL I FOKUS

 

Vi på Naprapatbussen Sverige AB gillar och främjar idrott! Vi erbjuder friskvård i direkt anknytning till turneringen, maratonloppet eller företagseventet. Vi kan lätt vara på plats med en hel praktik och erfarna naprapater i stort sett vart ni än befinner er. Dessutom håller vi workshops och föredrag inom idrott och hälsa, i ämnen som kan vara aktuellt för just er idrottsgren.

 
 

Din kropp mår bra av fysisk aktivitet! Du får ökad blodcirkulation och minskar risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar, fetma, diabetes typ 2 och cancer. Idrott förebygger psykisk ohälsa, du blir pigg och glad. Dessutom förbättras sömnen och med detta minskar smärtkänsligheten. Bland annat! Men träning kan också slita på kroppen, i synnerhet när den tas till en högre nivå. Vid skador i exempelvis hälsenor, axlar och rygg kan naprapaten vara till stor hjälp. Vi hjälper dig med akuta skador, att förebygga skador och att komma tillbaka i träning på ett tidigt stadium. Vår uppgift är att finna orsaken till problemet och genom behandling i kombination med hemövningar hjälper vi dig att själv återskapa kroppens naturliga balans.