YOU, YOURSELF AND YOU

På kliniken tar vi emot dig som inte har äran att få besök av Naprapatbussen på din arbetsplats eller kanske behöver en extra tid emellan besöken.

Du är välkommen som privatperson, företagskund eller försäkringskund och ingen remiss krävs. Vi har dessvärre inte landstingsavtal men däremot har vi avtal med Falck Healthcare, Euro Accident och en rad olika företag. Är du osäker på om just ditt försäkringsbolag eller företag har avtal med oss så hör av dig så ska vi försöka hjälpa dig på traven!HEJ! VAD KAN VI STÅ TILL TJÄNST MED?

På kliniken hjälper dig med allt från kartläggning av ditt hälsostatus till uppföljning med presentation för hur du kan förändra ditt hälsotillstånd. Detta sker genom beprövade behandlingsmetoder såsom fysikaliska behandlingar, kost- och träningsrådgivning samt vägledning för en bättre ergonomi och bättre mental hälsa.  Här kan du läsa mer exakt vad vi naprapater gör.


Förutom detta kan vi erbjuda olika hälsotester för den enskilda individen på kliniken. Står du och stampar och känner att du inte kommer framåt i träningen? Har du lagt på dig några extra kilon under semestern och vill komma i bättre form? Eller har krämporna kommit ikapp dig och du känner att det är dags för en livsstilsförändring? Vi hjälper dig på vägen mot din personliga utmaning, oavsett om den består i att genomföra ditt livs första maraton eller få bort kulan på magen. Vi hjälper dig se målet lite klarare helt enkelt och erövra en ny, sundare livsstil.


Vi är nu en del av Min Naprapatklinik men finns kvar i gårdshuset på Odengatan 8.

 
Fot.jpg

PRISER

Naprapatbehandling

Massage/
förebyggande behandling

Screening                           

Hållningsanalys 

Kroppssammansättningstest:                  1 tillfälle
2 tillfällen
5 tillfällen

690 kr

860 kr


1380 kr

345 kr


590 kr
990 kr
1990 kr

 

Vänligen respektera våra avbokningsregler:
Avbokning mindre än 24 timmar före besöket debiteras.

 
 

Välkommen att boka tid!